search
top

Det nyeste fashionsite har netop åbnet i Danmark

Nu blev det endelig tid til at det nyeste mode website slog dørerne op i det danske land. Navnet på butikken får du om lidt – men lad os først se på hvad det er der gør denne side ekstra spændende, hvis man sammenligner med alle de andre sites der eksisterer på nettet.

Hvorfor skulle den her fashionside være mere speciel end de andre?

Svaret er ganske enkelt: I stedet for at skulle at se på alle de mange sider kan du slippe af sted med kun at kigge på http://ModeKup.dk – for her bliver alt nemlig samlet, så du på den måde bare skal se et sted, og stadig kan få det hele med på samme tid.

Men hvordan kan det lade sig gøre?

ModeKup.dk har været så smarte at samle alle produkter fra de største modesites, herunder Boozt, Zalando, Stylepit etc.. Det gør at du sparer din tid, og har muligheden for at finde alt som du skal bruge ét sted, i stedet for at være nødt til at surfe rundt på flere forskellige sider.

Køber man så gennem ModeKup.dk?

Det kan man dog ikke, for det er stadig selve fashionsiderne som står bag den del. Det smarte som ModeKup.dk gør er, at sammensætte alle disse helt ekstremt mange stykker tøj og mode, så du på samme side kan se alle fashionvarer og mode. Det eneste du skal er blot at klikke på enten knapperne eller billederne, og så vil du blive videresendt direkte hen til varen hos Zalando, Boozt, Stylepit eller hvem der nu end forhandler det.

Hvor kan man høre mere om det her fænomenale modesite?

Sjovt du spørger – for ModeKup.dk er nemlig også virkelig aktive på sociale media herunder blandt andet Google+, Facebook og Pinterest. Du kan finde dem ved bare at søge efter dem på ModeKup.dk eller ModeKup.

Hvis man gerne vil komme i kontakt med skaberne af siden – hvordan kommer man så det?

Kunne du fx godt tænke dig annoncere på websitet, give ris/ros eller noget andet, så skal du blot gå over til deres kontaktside. Her vil du kunne sende en e-mail direkte til de som har lavet siden.

Lad mig endelig høre alle jeres kommentarer i felterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

top