search
top

Følg de 4 sæsoner, når det gælder din frisure

I dag skal du få vores mening. Helt uforbeholdent. Det bliver dejlig ærligt, og du kommer til at få nogle indsigter, du måske ikke har tænkt over før. For når det gælder ens frisure, ens identitet, så er det vel vigtigt, at man har nogle årsager til den. Eller hvad?

Faktisk er det en generel tendens, at folk bare vælger den frisure, de er vant til. Og det er da super ærgerligt. Vi mener faktisk, at man bør få en ny frisure 4 gange om året.

  • Efterår
  • Vinter
  • Forår
  • Sommer

Disse 4 årstider burde være lig med en ny frisure, hvis det stod til os. For det første, fordi at det ikke er godt for dit hår, sådan at blive ved med at vokse. Dine spidser skal helt klippes væk ellers kan resten af dit hår også blive tørt og kedeligt.

Efterår

Kulden er på vej. Der er nu ingen vej tilbage. Det går en vej. Næsten som en kulisse bliver det flyttet ind. Og det er nok derfor, at vi her eksperimenterer. For vejret kan godt være lidt gråt og kedeligt. Her prøver vi altid noget nyt. Noget, vi aldrig før har prøvet. Det burde du også. Du skifter alligevel til december.

Vinter

Kulden er her. Du står pt. med din eksperimenterende frisure, som du måske har ærget dig over. Sådan kan det godt, men det er også meningen med det hele. At du prøver noget nyt og kommer ud af komfort zonen.

Her plejer vi altid at få en stillet, lidt kontoragtig frisure. Måske lidt lyse farver.

Forår

Sommeren er næsten på vej. I Danmark går det bare så langsomt, næsten som det var en pensionist. Sammen med de grønne farver, der nu kommer frem, så vælger vi at gå en anden vej. Her har vi næsten hvert år fået farvet vores hår brunt/kastinie. Og det vil vi forsætte med.

Sommer

Langt om længe er sommeren kommet. Tiden er nu kommet til en frisure, der passer til en dejlig sommerkjole. Vi har ikke klippet vores længde i 5-6 mdr, så derfor gør vi heller ikke nu. For vi elsker lidt længde, når det er sommer.

Det var sådan set det. Vi håber, at det giver dig en idé eller to. Hvis vi selv skal vælge, så hop da med på bølgen om efteråret. Og gør som os: find frisør Ballerup, så skal du nok få en god behandling.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

top